PERJANTAINA 26.06.2009. KOTONA

Lämpötila 16,8 °C; kosteus 70 %; kastepiste 11,2 °C; länsituulta 3 m/s; puuska 3 m/s; paine 1026,5 hPa; puolipilvistä; näkyvyys yli 20 km.

Aikakautemme kysymykset saivat lisänsä eilen (torstaina) illalla, kun varmasti kiistatta kaikkien aikojen pop-musiikin tähti Michael Jackson kuoli. Missä sinä olit, kun uutinen Jacksonin kuolemasta saavutti sinut?

Itse en meinannut uutista uskoa, kun radion aukaisin aamupalaa syödessä lasteni kanssa. Piti aukaista televisio ja varmistaa kyseinen uutinen tekstiteeveen välityksellä, ikävä kyllä..totta se oli siis. Michael Jacksonin kuolema pysäytti ainakin minut, järkytti, enkä mitenkään voinut uskoa, että kyseinen uutinen olisi totta, kyllä vain, surullinen viesti maailmalta sai kyyneleet nousemaan silmiini ja sydäntäni satutti ajatus siitä, kuinka paljon maailma menetti, tämän loistavan laulajatähden myötä..Ajatus Michael Jacksonin lapsista mietitytti myös, koska uskon, ettei heillä ole ollut helppoa lapsuutta paparazien juostessa ja seuratessa jokaista heidän ja heidän isänsä liikettä, minne he ikinä menivätkin.. Ajatus siitä, kuinka raakoina tulevat taistelut Michaelin lapsista ja heidän huoltajuudesta julkisuudessa ja myös julkisuudelta piilossa käymään, koska jo jostain lukaisin, että näiden kahden vanhemman lapsen ns. biologinen äiti tulisi vaatimaan lasten huoltajuutta itselleen, vaikka epäilenkin, että Michael aikoinaan maksoi miljoonia siitä, että kyseinen nainen ei vaatisi lasten huoltajuutta missään tilanteessa itselleen..tästäkin toki uskoisin jossain olevan ihan mustaa valkoisella...ainakin toivon niin, koska mikä olisikaan julmempaa, näille lapsille, kuin se, että heidät erotettaisiin tästä Jacksonin nuorimmaisesta tällä tavoin..tällaisessa tilanteessa.. Niin naurettavalta kuin se joistakin varmasti kuullostaa, niin ahdistun ajatuksesta, kun mietin miten nämä lapset isänsä kuoleman kokevat, kun ajattelee, että he olivat isälleen kaikki kaikessa.. Toivon sydämmestäni, ettei kaikessa kiistelyssä perinnöstä ja Michaelin omaisuudesta, unohdettaisi hänen lastensa toiveita ja tunteita..

Kuinka ihmiset voivat olla niin julmia, että tällaisella asialla rahastetaan heti, kun uutinen Jacksonin kuolemasta levisi julkisuuteen..Paidan myyjät sairaalan edustalla...Viimeinen elvytystilanteesta napsaistu kuva, siitäkin maksettu varmasti miljoonia sen ottaneelle paparazille..Hätäpuhelu, joka on julkaistu netissä.. Kuinka ihminen voi olla näin julma ja ahne.. ajatelkaa..ja hävetkää..Hävetkää, kun ette osaa ajatella omaisten tunteita, ihmisten tunteita joille Jackson oli kaikki kaikessa, hänen lastensa tunteita..kunnioitusta kuollutta ihmistä kohtaan, joka tälläkertaa sattui olemaan aikakautemme suurin pop-musiikkialan vaikuttaja, legenda jo eläessään, kuka eli eriskummalista elämää, eriskummalisessa maailmassaan, haluamatta loppupeleissä kenellekkään pahaa, Michael Jacksonia, jonka muisto jää ainakin minulle olemaan ikuisesti superhyperloistava tanssiva musiikkialan yksi suurimmista tähdistä, mitä maailmassa tullaan koskaan missään näkemään tai kuulemaan..

Musiikissa Michael Jackson tulee elämään myös tuleville sukupolvillemme, pitäkäämme siitä huoli..

Ja vaikka tiedän ettei viestini ketään tavoita...mielessäni sen maailmalle taivaan tähtien ja enkelten kautta lähetän..Syvin osanotto Michael Jacksonin omaisille..läheisille ja faneille kautta koko maailman..

Hyvää ja rauhaisaa yötä Pusu