Aamu valkeni aika harmaana ja viime öisen vesisateen ja tuulen jäljiltä ajattelin sään jatkuvan yhtä kamalana. Mutta nyt paistaa aurinko! Lumi sulaa oikeasti vauhdilla ja minä hurahtaneena kaikkiin mahdollisiin puutarha ohjelmiin/lehtiin odotan enemmän kuin intopinkeänä sitä hetkeä että pääsen tuonne puutarhaan upottamaan sormet multaan. Joka ikinen vuosi, viimeistään siinä helmikuulla alan miettimään mitä kaikkea tuonne pihalle voisikaan suunnitella ja laittaa. Haluaisin ehdottomasti sinne kasvihuoneen, mutta mies ei jostain syystä tunnu innostuvan asiasta lainkaan.. Ihan kummallinen tapaus. Mulle kelpaisi paremman puutteessa sellainen kaupan normi kasvihuonekin, mutta haaveilen kyllä sellaisesta itserakennetusta ihanasta paikasta, jossa voisi muutakin tehdä kuin kasvattaa tomaatteja ja viiniköynnöstä. Pikkasen harmittaa se, kun uusimme taloomme ikkunat ja ovet tässä pari vuotta takaperin, enkä älynyt ottaa tämän vanhan talon vanhoja ikkunoita talteen.. Ikkunafirma kun toimitti kyseiset pois..todennäköisesti nekin vei ne tuonne rakennusapteekkiin, koska nehän myyvät juuri tuollaisia vanhoja ikkunoita...ja vielä kovaan hintaan!! Niistä olisin saanut juuri sellaisen ihanan kasvihuoneen/huvimaja jutun mistä haaveilen.. Näin meinaan kyseisenlaisen lasihuoneen jossain sisustuslehdessä tässä muutama vuosi takaperin..Voi vitjat, siitä olisi tullut niillä ikkunoilla tosi hieno!! ja pariovetkin olisin tästä talosta siihen saanut..Tollanen MOKA ottaa niin sanotusti pikkasen päähän, näin jälkikäteen. Olisikohan mies innostunut rakentamaan mulle niistä ikkunoista kuitenkaan mitään, jos olisin nätisti pyytänyt.

Onneksi meillä on kuitenkin tuo lasikuisti, jossa on ikkunoita joka suuntaan! Nyt keväällä aivan ehdoton paikka päiväkahvien juomiseen..

Oletteko muuten huomanneet, että ministeririntamalta vielä viimeviikolla kiihkeänä kantautuvat uutisoinnit hukkuivat tähän sunnuntain hesarissa olleeseen koko sivun ilomoituksen aiheuttamaan kohuun.. Hmmm.. mä olen ehdottomasti ollut sitä mieltä siitä ilmoituksesta, että se on aivan todellinen etsintäkuullutus rakastuneelta mieheltä, KUNNES eilen illalla aloin miettimään mitä ministeririntamalle mahtaakaan tällähetkellä kuulua.. Ei ei ei.. sanokaa nyt, että olen ihan hakoteillä.. eihän kukaan maksaisi 20 tuhatta euroa siitä, että perättömällä tekaistulla etsintäkuulutus ilmoituksella yrittäisi saada huomion muualle, viimeviikkoisesta meilailumokastaan ja kasvojen pelastamisyritys-kihlauksesta, joka ei meihin tainnut ihan upota. eihän?

Eihän meitäkään voida niin tyhminä pitää..eihän?

No joo, mä haluan edelleen uskoa siihen prinssiteoriaan tämän etsintäkuulutus ilomoituksen saralta.. Ja tuskin olen siinä ainoa. Hesari tänään kirjoitti joidenkin netti-etsivien ottaneen selvää tästä "prinssistä" ja saaneen selville sen, että jäljet johtaisivat venäläiseen liikemieheen... Mahtaa tästä liikemiehestä muuten tuntua kivalta kun häntä nyt näin jahdataan.. Kyllä ainakin mua ottaisi päähän..

Toivon siis edelleen "prinssille" onnea jotta hän löytäisi kyseisen ihastuksensa.

Peace ruusu..kesältä 2008