vaikka ehkä hehkutus sinällään on turhaa, kun olympiakisat ovat menneet suomen osalta toooooooooooooooooooooooodella surkeasti. Hehkutus ehkä siitä, kun miesten jääkiekkojoukkue pääsi mitalipeleihin..yllätys yllätys näin skeptiseltä kannalta katsottuna.

Olikohan se ruotsille hävitty matsi sittenkin tarkoituksellista?

No, ehkäpä se oli vihdoinkin suomen vuoro pelailla taktisesti huonosti silloin, kun se lopputuloksen kannalta katsottuna on ollut fiksua.

Onhan sitä muutkin harrastaneet aikaisemmissa kisoissa, miksei sitten suomikin.

Saas nähdä kuin käy, tuleeko mitalia ja minkä värinen.
 

Aika mennyt lähinnä kisoja seuratessa ja pihalla lunta luodessa..sitä valkoista tahnaa kun on tuolta taivaalta satannut ihan kiitettävän hyvin. Talviloma koululaisilla menossa, lumen kanssa ei siis ainakaan tule pulaa..

Mietin lähinnä sitä, mihin tämä kaikki lumi tulee sulamaan, kunhan sen aika joskus keväällä koittaa. Ei ainakaan kuivuudesta tarvitse keväällä puhua..tuskin tällä lumimäärällä edes kesällä, meidän puutarhassa nyt ainakaan, kostea kun on luonnostaan. Omakotiasujilla ei tule aika pitkäksi, saati pulmia mihin vapaat hetkensä käyttäisi päivässä, koska lumenluontia on kyllä riittänyt kiitettävästi jokaiselle päivälle tälläkin viikolla. Onneksi mies ollut vapaapäivillä alkuviikosta

Esikoinen lähti yökyläilemään, pyjamapartyihin naapuritaloon kaverinsa luokse.. Kuopus vaatii äidiltä toimintaa ja ulkoleikkeihin, vaikkei kyllä yhtään innostaisi. Mentävä se on kuitenkin, jos vaikka saisin kuopuksen houkuteltua kirjastoon tänään jossain vaiheessa.

Mukavaa alkavaa viikonloppua