eikä mua kyllä kukaan saanut edes aprillattua. eilen saimme vihdoin ja viimein canal digitalin asentajat asentamaan tuon multiroomsysteemin tänne alakertaan, meillä kun on tässä talossa tollanen sodanaikainen harava-antenni, jolla ei kyllä näe tai ole näkynyt yhtään mitään kanavia, ilman erinnäisiä häiriöitä, mosaiikkikuvat sun muut paskaraidat kuvaruudulla. Meillä on tuolla yläkerran esikon huoneessa telkkari myös, mutta sinne tuleekin sitten kanavat tuosta lautasantennista.. Aikani tätä alakerran haravapaskaa katsottuani, sain mieheni sitten tilaamaan ton multiroomjutun tänne.. NIIIN YKSINKERTAISTA ja edullista toi oli, etten tajua miksi me ollaan vii.meisen vuoden aikana kiristelty hampaitamme ja hermojamme tämän kanssa.. Nyt näkyy siis täällä alhaallakin teevee kanavat normaalisti.. Plusteeveepaketin irtisanoin, sekin ollut turhaan maksettuna kun ei niitäkään kanavia ole siis voinut katsoa..Ennen digiaikaa ei muuten ollut mitään ongelmia missään.. Et se siitä edistyksellisyydestä! Pah.

Todella innolla odotan sitten tätä seuraavaa uudistusta..kun kaikki kanavat muuttuvat hd-kanaviksi, eikä sitten näillä tänä päivänä ostetuilla laitteilla teekkään siinä vaiheessa enää mitään. Pikkasen rahastuksen makua tuossakin tulee olemaan! Vanhat ihmiset satsanneet järjettömät määrät rahaa tämän digiaikajutun takiakin jo, miettinyt vaan, että vähän säälittää kun sitten muutaman vuoden päästä heidänkin pitää uusia TAAS kaikki laitteet.. Esimerkkinä on nuo mun appivanhemmat... että sellaista..

Mietin saman suuntaista asiaa tänään kaupasta tullessamme ja lukiessani autossa ostosteni kassakuittia.. Huomioni kiinnittyi leivän hintaan.. 2,70 euroa leivästäYllättynyt

Eihän se euroina kuullosta miltään, mutta kuka muistaa maksaneensa leivästä 16 mummonmarkkaa??????? Ihan järjetöntä!!!!!! Pikkanen eurosokeus iskenyt päälle..

Tai jotain..mitä lie, kunhan valitan valittamisen ilosta!

 1238677833_img-d41d8cd98f00b204e9800998e