TIISTAINA 23.06.2009. KOTONA

Lämpötila 18,1 °C; kosteus 50 %; kastepiste 7,5 °C; itätuulta 1 m/s; puuska 2 m/s; paine 1026,8 hPa; pilvisyys: selkeää; näkyvyys yli 20 km.

 

Tänään on jopa tuulikin puhaltanut lämpöisesti ja auringossahan tuo mittari on kivunnut jopa lähemmäksi kolmeakymmentä astetta. Talomme taas sisältä kuuma, vanha kun on, eikä tietoakaan ilmastoinnista. Ihminen ei sitten ikinä ole tyytyväinen, kun miettii kuinka pakkasilla sitä kaipaa aurinkoa ja helteessä auringossa taas kaipailee viileää tuulta ja ilmaa..

Meillä kävi tänään vieraita. Isosiskoni kahden tyttärensä (8 ja 10) kanssa sekä heidän mukana saapui vierailulle serkkuni tytär (16), johon meidän kuopuksemme armottomasti ihastui! Voi niitä palvovia katseita mitä serkun tyttäreen luotiin ja voi sitä riemua kun serkkuni tytär pelasi pihalla jalkapalloa tämän meidän pikku-romeon kanssa..Leivoin aamulla hienon mansikkakermakakun, ja voin taata että se oli tosi tosi herkullista, hyvin se maistuikin, koska ei siitä jäänyt kuin pieni palanen. Kesän ensimmäinen virallinen mansikkakakku siis tehty ja syöty!!

Vieraat lähtivät viiden junalla ja nyt olen niin väsynyt etten varmana jaksa tämän enempää tähän avautua, joten sanonkin sitten mukavaa illanjatkoa..Pusu