lunta tullut tänään niin paljon, että se tukkii jo ulko-oven edustan kun menin koiran kanssa myöhäiselle pisupolulle..

Miten vuonna lapio ja naula pärjättiin saman kaltaisten lumisateiden kanssa? Pysähtyikö silloinkin koko julkinen liikenne ja oliko teidemme varsilla samankaltaiset kolarisumat heti kun pyrytti enemmän kuin sen kaksi senttiä lunta? Huomisaamuna taas sitä ollaan helsingin pääväylillä kaaoksen partaalla ja naama punaisena valtavan lumentulon vuoksi, kun se saatanan tunari siellä sinun autosi takana unohti painaa jarrua liikennevaloihin pysähdyttyänne. Onko ihmisten liikennekäyttäytyminen mennyt aina vain huonompaan suuntaan autojen ja ajoväylien kehityttyä?

Mikä estää lähtemästä huomis aamunakin vaikka tuntia aikaisemmin sinne työmatkalle, ottaen huomioon sen, että sitä lunta on luvattu taivaan täydeltä huomisaamuksi pääkaupunkiseudulle. Ei tarvitse sitten kiroilla niissä ensimmäisissä liikennevaloissa kun se edellä ajava jono ei taas kerran liiku sitten mihinkään..ei vaikka kuinka soittaisit sitä torvea siinä ratissa ja heiluttelisit avonnaisesta ikkunasta vasenta kättäsi kansainvälinen sormimerkki sojottaen pystyssä. Ihminen itse se on joka luo nämäkin kaaokset liikenteeseenkin. Toinen juttu on sitten nämä ainaiset ammattivalittajat julkisesta liikenteestä, vaikka vr on tänäänkin esimerkillisesti tiedottanut vähentäneensä kalustoaan huomisaamun huonon sään vuoksi, seisoo siellä laitureilla tasan tarkkaan taas rautakanki hanurissa paskantärkeitä pukumiehiä ja naisia valittamassa ja päivittelemässä sitä, kuinka TAAS kerran vr:n junat ovat myöhässä eikä KUKAAN taaskaan kuulluta mitään, eikä kerro mitään, eikä muutenkaan tästä taas kerran tule yhtikäs mitään, monopoliaseman omaavan vr:n vuoksi kaikki on niin huonosti ja koko aamu taas pilalla. Niinkuin nyt niillä ei olisi sen liikennekaaoksen järjestelyn kanssa täysityö siellä, mutta ei ei, pitäähän näille uusavuttomille laiturilla seisojille kädestä pitäen ja henkilökohtaisesti jonkun tulla kertomaan missä se vika nyt on kun juna ei tule, joo joo...valivalivalivali..Eihän sinne junaan ole mikään pakko mennä, herramunjee sentään..kulkekaa takseilla tai omilla autoillanne tai vieläkin parempaa..kävelkää..saatte siinä samalla vähän liikuntaa, ennen toimistoon hautautumistanne. Ihminen itse luo itselleen näitä ongelmia..

Lapsista edelleen niin hauskaa kun lunta sataa aina vain lisää ja lisää, osaisimmepa me aikuiset ottaa mallia lapsitamme ja nauttia näistä ihanan valkoisista päivistä ja muutenkin, HYMYILLÄ enemmän, nauraa ja laulaa ja ennenkaikkea elää ja vähän hellittää, löysyttää sitä kiristävää kravaattia ja takakireää nutturaa, kaiken kiireen ja suorittamisen pakon keskellä.

Tulipahan avauduttua!