KESKIVIIKKONA 29.07.2009. KOTONA

Lämpötila 18,0 °C; kosteus 93 %; kastepiste 16,9 °C; lounaistuulta 4 m/s; puuska 4 m/s; paine 1017,9 hPa; puolipilvistä; näkyvyys yli 20 km.

...täällä taas. Mokkulan kanssa ei mökkeillessä kovin hyvin onnistu tämäkään, joten jäänyt vähemmälle silloin. Kotosalla ollessa taas niin paljon kaikkea muuta, jottei tänne ole edes kerennyt kääntymään. Niin se kesä on taas koululaisten lomailun puolesta jo loppusuoralla. Ikävää, mutta tietyllä tavalla jo helpottavaakin, kun palaa se arki ja aikataulut. Esikko tosin itse kovin innoissaan siitä, että koulu alkaa ja näkee taas KAIKKI kaverit. Mua ennemmin huolettaa nyt se sikainfluenssa ja sen tarttuminen ja leviäminen kun koulut alkavat.. Sehän nyt on vain kylmä totuus, että koulujen alettua kotiin kannetaan ekojen viikkojen aikana kaikki mahdolliset taudit ja täivaroituslapuista nyt puhumattakaan!!??Huuto(Onneksi meillä ei niitä ötököitä ole vielä koskaan ollut ja toivotaan, ettei tulekaan!!)*koputtaa puuta*

 

JOS minä olisin saanut päättää, lykkäisin koulujen aloittamista muutamilla viikoilla/kuukaudella, jotta saataisiin se mahdollinen rokotekin näille koululaisille käyttöön ja vältettäisiin ehkä suurikin levinneisyys tämän taudin osalta. Uskoisin ehdotukseni saavan kannatusta ainkain koululaisten osalta..

Toisia kyseinen tauti ei huolestuta laisinkaan, eikä se kyllä huolestuttaisi minuakaan, JOLLEI siitä uutisoitasi KOKO AJAN hysterisoiden SUOMEN tiedotusvälineissä.. Tiesittehän, ettei kyseinen influenssa näy esim. suuressa maailmassa jenkeissä ja heidän katukuvassaan ja arjessa millään tavalla vaikka siellä sairastumisluvut ovatkin vähän pikkasen suuremmat kuin meillä täällä peräpohjolassa. Mikä ihme saa median hysterisoimaan asioilla näin täällä meillä ja aiheuttamaan monille (minullekin tietyllä tavalla) ylimääräistä huolta ja sydämen tykytystä..

Mieluummin luen vaikka näitä hömppäuutisia pääministerimme toilailuista tai muista vastaavista mokailuista..Tieto näet lisää tuskaa, tässä sikalenssu tapauksessakin..

Miksi kyseistä (tamiflu) lääkettä, ei määrättäisi kaikille suomalaisille syötäväksi tässä tulevan elokuun aikana ja elo-syyskuun vaihteessa? Olisi kait siitäkin jonkinnäköinen suoja/turva sen taudin osuessa kohdalle..

Tiedän tiedän, ei saisi hosua ja hysterisoida sitten itsekään tässä tämän enempää, joten se siitä.

Murunen ja kuopus kellarissa treeneissä, murunen treenaa taekwondoa ja kuopus muuten vaan koittaa matkia isäänsä. Mieheni muuten oli hiukka intona, kun pääsi ekaa kertaa testaamaan murskausta taekwondo treeneissä, sieltä he esikon kanssa palasivat kotiin mies käden rystynen verillä..ei ollut mennyt ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, mutta tulipahan tehtyä sitten sekin!!Klink Klink (raha)

Jahas, aurinko alkoi paistamaan aamullisen pilvisen sään jälkeen, joten taidan painua pihamaalle poimimaan marjasatoa talteen.. puskat meinaan notkuvat punaviinimarjoista ja mustaviinimarjoista, saa nekin sitten talteen talven varalle. Mustikassa käyty ja 7 litraa niitä saatu jo pakkaseen sekä 20 litraa mansikkaa appivanhemmat toivat. Kelpaa sitä sitten talvella kaivella pakkasta (joista  muuten toisen sulatin eilen) ja laittaa piirakkaa, keittoja ja muutenvaan herkkuja ja nautiskella..

 

Mukavaa kesäpäivää ja palaillaan asiaan Silmänisku