1245250038_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

KESKIVIIKKONA 17.06.2009. KOTONA.

Lämpötila 14,9 °C; kosteus 42 %; kastepiste 3,0 °C ;länsituulta 6 m/s; puuska 10 m/s; paine 1013,1 hPa; puolipilvistä; näkyvyys yli 20 km.

..kaukosäädin siis. Kuopus kiikutti sitä riemastuneena tänä aamuna omasta huoneestaan, se oli ollut lelulaatikossa.. Mä tiedän jo syyllisenkin siihen, joo-o se on se mun ikiomamururakasmieheni...Kieli ulkona No yksi ongelma ratkaistu. Muista en ehkä tässä sitten viitsi edes kirjoittaa. Ulkona on ihan jees ilma nyt, kun vertaa siihen, että parina päivänä tälläkin viikolla tullut vettä tasan niin paljon, että appivanhempien kaivokin tulvii yli. Toisinsanoen tämä tarkoittanee sitä, että appiukkoni on jo kertaalleen tällä viikolla hakenut meiltä kanistereilla vettä, koska heidän vetensä oman kaivon ylitsevuotamisesta johtuen, on käyttökelvotonta. Onneksi meillä tulee vesi niinkuin suurimalle osalle suomalaisista kait..kraanasta ja tuolta jostain, ei omaa kaivoa siis. Appivanhemmillakin se vesi tulee siis kraanasta samalla tavalla, mutta ei ole niinkuin kunnallistekniikan kautta noi vesihommat heillä. Joo-o. No ei se mitään, hyvähän se on, että meistä on jotai apua heillekin, he kun ovat olleet meille aina niin kilttejä kaikinpuolin, joten ilo on auttaa tuossakin mitättömässä asiassa.

Aamulla pisti taas pikkasen vihaksi kun hesaria lukaisin aamupalaa syödessäni. Näin meidän reilu ja rehti pääministeri pakoilee vastuutaan ja mediaa takaoven kautta. Jep jep, näinhän tätä meidän maatamme johdetaan. Eipä ole ennen pääministeri ollut noin paljon tapetilla, ainakaan minun aikaiset pääministerit, niinkuin tämä nykyinen on. Miten ne kehtaavat, kaikkien näiden vaalirahasotkujensa kanssa, häpeäisivät, mutta kun ei.. Pääministerimmepä sanoi vain että :"Kaikki haluaisivat jatkaa keskustelua tästä, minulla ei ole mitään lisättävää tähän." Aika hyvin, mieheltä kuka ajaa meidän kaikkien suomalaisten yhteisiä asioita. Pääministerille kymmenen miinus pistettä tästä lausahduksesta!

Toinen asia mikä tänä aamuna kauhistutti, oli sen koripalloilija tytön murhaajan pako sieltä mielisairaalasta, että sellaista joo.. Pari hoitajaa kymmenen hoidettavan murhamiehen/naisen kanssa ulkoiluretkellä laitoksen ulkopuolella, siis täällä meidän normaalien kansalaisten keskuudessa???? HALOOOOOO! Mikäköhän tässä yhtälössä on täysin väärin? Mitä tekee 2 hoitajaa 10 varttihullun kanssa, laitoksen ulkopuolella?? Kas kun eivät vieneet tätä jengiä wasalandiaan..tjtn.. Mitäköhän kohtaa mä en oikein ymmärrä, oikeudenmukaisuudessa, kun mun mielestä ihminen joka tekee niinkin kammottavan rikoksen kuin murhan, niin senhän pitäisi olla suljettuna jonnekin, ei suinkaan viettävän kesäistä päivää kaupungilla.. Mä en tajua tätä SUOMALAISTA holhousyhteiskuntaa jossa kriminaaleja hyysätään ja holhotaan päähän silittelyllä, eikä tajuta laittaa niitä oikeasti KÄRSIMÄÄN sitä rangaistusta, mikä niille hirviöille kuuluu. Sehän on suoranainen paskanauru tältä paskakriminaalisakilta uhreille ja heidän omaisilleen, kun he eivät oikeasti juuri kärsi tämän rangaistuksensa aikana mitenkään.. Päin vastoin, nythän varmana joku ihmisoikeustuomioistuimentossukkaministeri vaatii näille kaltoin kohdelluille vangeille ja hoidokeille oikeuden uusimpiin pleikkari/muihin pelilaitteisiin, jotta nämä voisivat pitää yhteyttä internetin välityksellä muurien ulkopuolelle, myös sieltä hotellitason vankikopistakin käsin. Tässä asiassa SUOMESSA menty ja mennään edelleen ihan väärään suuntaan. Mitä kohtaa mä en siis ole ymmärtänyt? voiko joku viisaampi ja fiksumpi kertoa sen? ja joo joo, mulle on turha tulla itkemään mistään vankien ja vankimielisairaalahoidokkien oikeuksista, ei tollasilla pitäisi olla MITÄÄN oikeuksia, niin kauan kun he rangaistuksiaan suorittavat.

 

No huh..tulipahan vähän avauduttua taas, mutta ah se oli niin kivaa ;)

Mukavan aurinkoista päivän jatkoa teille kaikille..pus ja hei..Pusu