TIISTAI 16.06.2009. KOTONA

Lämpötila 11,4 °C; kosteus 70 %; kastepiste 6,8 °C ;lounaistuulta 10 m/s; puuska 11 m/s; paine 1009,9 hPa; pilvisyys: selkeää; näkyvyys yli 20 km.

 

Täällä taas pitkästä aikaa, niinkin fiksuna, unohdin nämä salasanat tänne.

Kesä todellakin alkanut, vaikkei mittaria katsoessa sitä uskoisi, kylmää on ko "ryssän helvetissä". Mekin pidättäydytään juhannuksen vietosta, ihan jo sen vuoksi, että mieheni jussit menee töitä tehden, kerrankos näinkin. Ainoa mikä tässä muuttui on se, että me ei mennä saareen tänä juhannuksena siis, ellen nyt jostain kumman syystä saa jotain hetkellistä mielenhäiriötä ja mene lasten ja koiran kanssa ilman isukkia. Mä olen kuitenkin sen verta pelkuri, että voisi ulkovessassa käynti ilman suurta ja rohkeaa ritariani olla ylivoimaisen vaikeaa, yön pimeimpinä tunteina.

Niin tämä kesä siis alkoi joo, Esikoinen päätti kolmannen luokan koulussa erinomaisin arvosanoin. Fiksu likka täytyy ihan kehaista, ainoat arvosanat mitkä numeroina annettiin olivat ruotsi, matematiikka ja äidinkieli ja ne olivat ruotsista 10, matematiikasta 9 ja äidinkielestä 9. Muut olivat kirjallisina ja nekin olivat erittäin hyvällä arvostelulla. Joo tiedän tiedän, tämä menee jo kehumisen puolelle, mutta pakkohan sitä on vähän ylpeillä kymppiveen saavutuksilla. Ai niin, saihan hän taas stipendinkin, tällä kertaa se tuli kulttuuristipendin muodossa kuvataiteista, ainoana koko koulussa joka sen sai ja se stipendi oli 100 euron lahjakortti taidetarvikkeille!!!

Aika hyvin neiti vetää..eikö Silmänisku

Ylpeä äiti tässä vähän avautuu joo, mutta meillä ollaan alusta asti opetettu esikoinen siihen, että opiskeluun suhtautuminen vakavasti alusta asti on tärkeää ja sillä, että menestyy kokeissa ja on ahkera myös muuten koulussa, voi todellakin saavuttaa jotain.

No niin..muutenhan tämä koululaisen loman alku on mennytkin ihan lomailun merkeissä..leirillä neiti jo ollut ja tietenkin viikottaiset taekwondo harkat tulee käytyä.. ainoa mikä häiritsee, on sisarusten keskinäinen nahistelu kun sitä yhdessä vietettyä aikaa jostain syystä on nyt paljon enemmän.. alkaa ns. pärstät kyllästyttää jo toisiaan ja saan sitten toimia erotuomarina milloin mistäkin mitättömän tuntuisesta asiata. Taitaa olla aika tuttua nyt loman aikana aika monessa lapsiperheessä.

Taivas on pilviä täynnä kohta varmaan taas sataa..

tässä kaikki tällä kertaaHymy